paisti grillissä RSS
Naudan sisäpaisti Kamadossa
Juhlavampaa ruokaa hemmotteluun tai vaikkapa illanistujaisiin tarjoaa mehevä naudan sisäpaisti. Savuiset hiilet antavat lihaan ja lisukkeisiin sen luksusvivahteen jota ei uunista saa. Tästä todellinen juhlien kohokohta pöytään joka on lisäksi verrattain helppo valmistaa. Meillä grilliin päätyi vähän päälle kilon pala joka riittää mainiosti parille hyvin nälkäiselle kaverille tai neljän seurueelle. Kahdestaan syödessä meille jäi reippaasti yli seuraavalle päivälle. Lihan valmistelu alkaa hieromalla pintaan mausteista rubia. Liha sai maustua jääkaapissa yön yli jonka jälkeen se otettiin huoneenlämpöön pari tuntia ennen grilliin siirtoa. Edellisenä iltana laitettiin myös 6 kpl Viski chunkseja eli savustupaloja likoomaan vesiastiaan. Grilli lämmitettiin 120 asteiseksi Quebracho hiilillä jotka...
Tunnisteet
- Kaikki
- brisketti
- brisketti grillissä
- brisketti kamadossa
- grillattu kala
- Grillihiilet
- grillikalaa
- grillikana
- Hiilet
- hirvenpaisti
- hirvenpaisti kamadossa
- hirvenpaistin valmistus grillissä
- kala grillissä
- kala kamadossa
- kalan grillaus
- kalansavustus
- Kamadogrillaus
- kanaa grillissä
- kanaa kamadossa
- kasviksia grillissä
- Kovapuuhiilet
- Kovapuuhiilien erot
- Kovapuuhiilien ominaisuudet
- Lihaa grillissä
- Maminha
- Marabu kovapuuhiilet
- Naudan poskilihat
- naudan sisäpaisti
- Naudanlihan grillaus
- paisti grillissä
- Pizza
- Pizza grillissä
- Pizza Kamadossa
- quebracho kovapuuhiilet
- savukalaa
- savustettu kala
- savustettu lohi
- sisäpaisti
- yrttikana